MID illustration & design är ett enmans företag som drivs av Mattias Starkenberg. Med erfarenhet som bildredaktör, illustratör, designer och konstnär var steget inte långt till att starta eget. MID utför konsultuppdrag och illustrationsuppdrag inom såväl tryckt media som digital media med hög kvalitet och snabb leverans som mål. Er tid är lika viktig som min tid. 
MID utför större delen av sina jobb inom mälardalsregionen då företaget har sin fasta punkt i Uppsala. Detta har sin grund att MID värdesätter personligt bemötande och nära kundrelationer. 
MID hjälper dig med informationsflödet och ger råd om hur, var och när informationen ska presenteras. 
Ge dina kunder rätt och tydlig information från början.

Informationsdesign/konsulttjänster är någonting MID tillhandahåller. Det kan vara hjälp med beställning av bildmaterial, granskning och guidening i pedagogik eller informationsflöden. MID som konsult för uppdrag, projekt eller granskare av bildmaterial kan vara lösningen när du behöver hjälp. Hur ska ni nå fram med informationen? MID har lösningarna och kunskapen om hur, var, när och varför.

Illustration & logotyper och illustratörstekniker är det MID har som huvudfokus. Med bakgrund som både teknisk och naturvetenskaplig illustratör kan MID leverera färdiga illustrationer för just ditt behov. Inga illustrationsuppdrag är för svåra och teknikval och utseende på illustrationerna skräddarsys efter kundens önskemål. MID har gör allt från illustrering av barnböcker till vetenskapliga bilder och tekniska illustrationer.
Exempel på typiska illustrationsuppdrag är logotyper, illustrationer, grafik, målningar, bildretuschering.

Design är den andra sidan av MID. Med bara bilder och bara text behövs rätt presentationsform. Med grafisk design och design av produkter hjälper MID dig eller ditt företag att förstärka, förtydliga, informera eller väcka intresse med materialet.
Exempel på typiska designuppdrag är konceptdesign, grafisk design, foldrar, demoprodukter, media visualisering.

MID har fast pris på rullande timmar som konsult inom grafisk produktion och anpassade för uppdrag. För prisuppskattning för ditt uppdrag eller konsulttjänster kontakta MID.

Kontakta MID

Sign Up to see what your friends like.